CV hout kachels

Eco design 2022; Door de komst van het Eco Design 2022 worden veel CV houtkachel modellen niet meer geproduceerd omdat ze (in combinatie met een te hoog vermogen) te veel fijnstof uitstoot produceren. Hierdoor is onder andere de Hunter Herald 80B niet meer leverbaar.

 

Gelukkig heeft Hunter niet stil gezeten en hebben ze nu de Hunter herald 14 "eco" boiler CV kachel geproduceerd; Hunter heeft 50 jaar ervaring met CV houtkachels en dit model is uitgevoerd met de nieuwste en schoonste verbrandingstechniek zodat deze ook aan "eco-design" voldoet. 

 

Door de jaren heen is de vraag naar CV houtkachels toegenomen. Er wordt ook  steeds meer op "energie" gelet. Daarom is de CV houtkachel een mooie toevoeging in uw CV systeem. Of u de CV kachel nu als moederhaard of als bij-verwarming wilt gebruiken, er is altijd wel een oplossing om de CV kachel in uw huis te combineren met de CV ketel, Warmptepomp, diesel of olie-ketel enz.

 

De CV houtkachel verwarmt het water in uw CV systeem. Middels de bijgeleverde pompunit wordt het warme CV water naar uw radiatoren, vloerverwarming of buffervat gepompt. Hierdoor verwarmt u uw hele huis, en niet alleen uw huiskamer. U zult hierdoor meer wooncomfort krijgen en de besparing op het gas is natuurlijk mooi meegenomen.


Hunter Herald 14 Eco Boiler - CV houtkachel
Hunter Herald 14 Eco Boiler - CV houtkachel
Parkray Aspect 14 Boiler Eco-design ready
Parkray Aspect 14 Boiler Eco-design ready

 

------------ Iedere dag geopend van 10.30 t/m 16.30 uur ------------

 

"La grande Ferme" het Binnenhof Maashees

 

Showroom;  Mgr. Geurtsstraat 42, 5823 AE Maashees   Telefoon 0031-(0)640393088 

 

Magazijn; De Breid 10, 5823 AA Maashees (enkel op afspraak)